Tømrer og snedker

Sammen med vores netværk af erfarne håndværkere udfører vi alle slags tømreropgaver – fra småreparationer over renovering til opførelse af havestuer, carporte og tilbygninger.

Hvis din bolig har fået en skade, er vi altid klar til at hjælpe dig hurtigt. Selv en lille skade kan nemlig udvikle sig til en dyr fornøjelse, hvis ikke den bliver udbedret hurtigt.

toemrerarbejde
totalentreprise

Et godt håndværk

Vores netværk af dygtige håndværkere arbejder under hensyntagen til husets særlige charme og oprindelige byggestil. Vi udfører gerne tømreropgaver ved nybyggeri.

Vi tilbyder at stå for skift eller montering af døre, opsætning af lofter, spær og tagplader eller skillevægge og inventar – og hvis opgaven kræver flere faglige ekspertiser, trækker vi gerne på vores dygtige samarbejdspartnere.

Energioptimering og værdiforøgelse

Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker en lavere energiregning.

Der er ofte store beløb at spare ved at udskifte ruderne med energiruder eller isolere facaden.

Når du bor i et ældre hus, er det selvfølgelig ekstra vigtigt at sørge for eftersyn og vedligeholdelse, hvis du vil bevare din ejendoms værdi.

Derfor tilbyder vi professionel renovering og isolering af dit hus, ligesom vi udfører mindre reparationer eller fuld renovering af dit tag.

Vi ved af erfaring, at renovering og isolering kan øge din ejendoms værdi betydeligt.

front3

Skal vi også hjælpe dig med at få din drømmebolig?