Murerarbejde

Hos os kan du få udført alle slags mureropgaver, lige fra små reparationer til opførelse af tilbygninger og større renoverings-opgaver. 

Kontakt os, hvis du fx har brug for at få opført en tilbygning, bygget en carport, en altan, en terrasse eller renoveret et badeværelse, der opfylder netop dine ønsker og behov

murerarbejde
totalentreprise

Tværfagligt netværk

VIP Construction klarer alle opgaver, lige fra finansierings-rådgivning, henover boligkøb og totalentrepriser, til små renoveringsopgaver i din bolig. 

Vi samarbejder med dygtige håndværkere, der kan sikre dig den bedste kvalitet, når du skal have bygget dit drømmehus, have lavet en tilbygning eller løst en renoveringsopgave.

Hvis din opgave kræver, at der etableres et samarbejde mellem flere faggrupper, går VIP Construction ind og fungerer som total-entreprenør og sammensætter et team af håndværkere, som vi kender for faglig dygtighed, erfaring og gode samarbejdsevner.

Gode råd

Vi tilbyder gode råd og professionel vejledning til at vælge den byggetekniske bedste løsning på din opgave, samtidig med at vi sætter en ære i, at resultatet lever op til dine og din families ønsker.

Vi gør vores bedste for at kombinere respekt for gamle håndværks-traditioner med en stor viden om moderne teknikker og vi respekterer selvfølgelig alle gældende love og regler.

VIP_HUS_018

Skal vi også hjælpe dig med at få din drømmebolig?